Ge­vul­de to­maat­jes met zalm­pa­té

(105)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
4 105

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Van tomaten kapje verwijderen en tomaten met theelepel uithollen. Rucola grof scheuren en in tomaten steken. Vispaté met vork door hüttenkäse mengen. Tomaten met vismengsel vullen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 110 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 8 g
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.