Ro­mi­ge gnoc­chi met ham en as­per­ge

(60)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 60

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing koken. Van asperges houtachtige onderkant verwijderen. Asperges in stukjes snijden en in 5 min. beetgaar koken. Beenham in stukjes snijden. In pan crème fraîche, kaas en ham verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Peterselie fijnhakken. Sla met dressing aanmaken. Saus en asperges door gnocchi mengen. Gnocchi met peterselie bestrooien en met salade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 505 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.