Mi­ni­ham­bur­ger met truf­fel­pa­té

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 8 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Sjalot pellen en boven kom raspen. Tartaar en worcestershiresaus met sjalotrasp mengen, op smaak brengen met zout en peper. Van mengsel 8 kleine burgertjes vormen. Afdekken met plasticfolie en tot gebruik in koelkast bewaren.
  2. In koekenpan boter verhitten en burgertjes in 8 min. bruin en gaar bakken. Paté in 8 gelijke stukjes snijden. Broodjes opensnijden en beleggen met veldsla, hamburger en truffelpaté. Direct serveren.

Tip:

*Speciaal voor kerst ontwikkeld. Tijdelijk verkrijgbaar.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.