Pad­de­stoel­tim­baal­tjes

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 5

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 soufflévormpjes (inhoud 150 ml), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier. Verhit de boter in een hapjespan en bak de bosui, paddenstoelen en knoflook op laag vuur 10 min. Bestrooi het geheel met (versgemalen) peper en zout. Voeg de wijn toe en laat het vocht op hoog vuur verdampen. Roer de tijm en selderij door het paddenstoelenmengsel en neem de pan van het vuur. Maak laagjes in de soufflévormpjes van het paddenstoelenmengsel en de gormas, eindig met de paddenstoelen. Druk het geheel licht aan en keer de timbaaltjes om op de borden. Lekker met biefstuk en frites.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 165 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.