Kar­bo­na­des, spi­na­zie en aard­ap­pel­pu­ree

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spinazie en puree verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en in ringen snijden. Karbonades met zout en peper bestrooien. In grote koekenpan boter verhitten en karbonades dichtschroeien. Uiringen erbij scheppen en vlees in 5 min. per kant bruin en gaar bakken. Crème fraîche en kaas door puree roeren. Karbonades met uiringen, kaaspuree en spinazie serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 44 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.