Kalfs­oes­ters met tor­tel­li­ni

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de stelen in stukjes en kook in 8 min. beetgaar. Verwarm de pasta met olijfolie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wrijf de kalfsoesters met peper in.
  2. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalfsoester in 2-3 min. vanbuiten bruin en vanbinnen rosé. Snijd de tomaat in reepjes. Roer de rucolapesto en tomaatreepjes door de pasta. Verdeel de tortelli, broccoli en kalfsoesters over de borden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 905 kcal
  • eiwit 52 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 54 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 48-49

Kalfsoesters met tortellini

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kalfs­oes­ters met tor­tel­li­ni

1
1
  • 800 g broccoli

Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de stelen in stukjes en kook in 8 min. beetgaar.

2
2
  • 250 g verse tortelli parmigiani
  • 2 el olijfolie
  • 4 kalfsoesters

Verwarm de pasta met olijfolie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wrijf de kalfsoesters met peper in.

3
3
  • 25 g boter

Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalfsoester in 2-3 min. vanbuiten bruin en vanbinnen rosé.

4
4
  • 6 zongedroogde tomaten in olie
  • 150 g rucolapesto

Snijd de tomaat in reepjes. Roer de rucolapesto en tomaatreepjes door de pasta. Verdeel de tortelli, broccoli en kalfsoesters over de borden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.