Lams­vlees met pad­de­stoe­len­saus

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • frituurpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. In koekenpan spekreepjes uitbakken en laten uitlekken op keukenpapier. In steelpan saus met helft van boter volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Spekreepjes en tijm door saus roeren. In koekenpan rest van boter verhitten. Koteletjes met zout en peper bestrooien en in 5 min. van buiten bruin en vanbinnen rosé bakken. Aardappelkroketjes 4 min. op 175 ºC frituren. Koteletjes met saus, aardappelkroketjes en sperziebonen serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 870 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 60 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.