Ti­la­pi­a­scho­tel met pe­ter­se­lie­wor­tel­tjes

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Brood ontkorsten en brood in kleine blokjes snijden. Vis in ovenschaal leggen, met zout en peper bestrooien en met 2 el olie en wijn besprenkelen. Rest van olie, zout en peper door broodblokjes scheppen en over vis verdelen. Vis in midden van oven in 20 min. gaar laten worden en brood bruin laten kleuren. Intussen worteltjes in 12 min. beetgaar koken. Boter en peterselie door worteltjes schudden. Visschotel met peterselieworteltjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.