Yog­hurt-crè­me brûlée met fram­boos en per­zik

(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 52

Ingrediënten

Keukenspullen
  • eenpersoonsovenschaaltjes, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Perziken over ovenschaaltjes verdelen. In diep bord frambozen met vork fijnmaken. Eau-de-vie en poedersuiker erdoor roeren. Frambozenpuree over perziken scheppen. Yoghurt over frambozenpuree scheppen en gladstrijken. Bruine suiker over yoghurt verdelen, zodat yoghurt volledig bedekt is met suikerlaagje. Schaaltjes zo dicht mogelijk onder grill schuiven en suiker in 2-3 min. laten karameliseren. Direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 265 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Zoete taarten en toetjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.