Ame­ri­kaan­se ko­kos­pan­nen­koek­jes met ana­nas en cho­co­la­de­saus

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
amerikaans nagerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In steelpan room aan de kook brengen. Pan van vuur nemen en chocolade al roerend in room laten smelten tot gladde saus. In kom pancakemix, 20 g kokos, melk en ei tot glad beslag roeren. In koekenpan 1/2 el olie verhitten. Volle juslepel beslag in pan schenken en laten uitlopen tot pannenkoek van ca. 10 cm. Enkele stukjes ananas over beslag verdelen. Pancake keren als bovenkant bubbelt en bijna droog is. Onderkant goudbruin bakken. Pancake tussen twee borden warm houden. Op deze wijze nog 7 pancakes bakken. Op vier bordjes elk 2 pancakes op elkaar leggen. Chocoladesaus erover schenken en rest van kokos erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Zoete taarten en toetjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.