Ge­vul­de per­zi­ken met ama­ret­ti­koek­jes en ca­cao

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 275 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans nagerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • ovenschaal ca. 25 x 35 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. In keukenmachine of met de hand koekjes verkruimelen. In zeef perziken laten uitlekken en met bolle kant naar beneden in ovenschaal leggen. In kom rozijnen, gemalen koekjes, cacao, kaneel, eierdooier en 1 el wijn door elkaar scheppen. Holtes van perziken vullen met rozijnenmengsel. Boter in vlokjes over perziken verdelen. Wijn erover druppelen. In midden van oven perziken ca. 12 min. bakken en licht laten kleuren. Warm of lauwwarm serveren. Lekker met koude mascarpone of crème fraîche.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 275 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Zoete taarten en toetjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.