Ro­de­kool en zuur­kool met peer­tjes

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In 2 pannen elk 1 el boter verwarmen. In 1 pan rodekool en in andere pan zuurkool 25 min. zachtjes stoven. Aardappels afgedekt in 20 min. gaarkoken. Runderrookworsten in hun verpakking na 5 min. bovenop aardappels leggen en meewarmen. Stoofpeertjes met stoofvocht zachtjes opwarmen. Aardappels afgieten en even laten staan (droogstomen), paar keer omschudden. Rookworsten halveren. Rodekool en zuurkool over vier borden verdelen. Rookworst, aardappels en peertjes ernaast scheppen.

Tip:

prijs per persoon 2.20 (in november 2004)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 760 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 42 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.