Mi­ni­pa­pri­ka met gei­ten­kaas en ru­co­la­kers

(74)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 74

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de bovenkant en het puntje van de paprika. Snijd de rucola klein of knip de tuinkers los. Roer de geitenkaas los met de wijn. Meng de helft van de rucola door de geitenkaas. Breng op smaak met peper. Vul de paprika's met behulp van een theelepel met het geitenkaasmengsel en druk de vulling aan. Snijd de paprika's met een scherp mes in plakjes en leg ze naast elkaar op een schaal. Strooi de rest van de rucola erover.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 120 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Minipaprika met geitenkaas en rucolakers

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mi­ni­pa­pri­ka met gei­ten­kaas en ru­co­la­kers

1
1
  • 300 g snoeppaprika's
  • 1 bakje rucolasla
  • 125 g verse geitenkaas met honing
  • 1 el witte wijn

Snijd de bovenkant en het puntje van de paprika. Snijd de rucola klein of knip de tuinkers los. Roer de geitenkaas los met de wijn.

2
2

Meng de helft van de rucola door de geitenkaas. Breng op smaak met peper.

3
3

Vul de paprika's met behulp van een theelepel met het geitenkaasmengsel en druk de vulling aan.

4
4

Snijd de paprika's met een scherp mes in plakjes en leg ze naast elkaar op een schaal. Strooi de rest van de rucola erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.