Run­der­vin­ken met huts­pot­groen­ten

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 7

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan 25 g boter verhitten en rundervinken rondom bruinbakken. Vuur lager zetten en vlees in 20 min. gaar laten worden, regelmatig keren. In hapjespan ui in rest van boter 2 min. fruiten. Wortel toevoegen en 3 min. meebakken. Op smaak brengen met zout en peper, scheutje water toevoegen en groenten met deksel op pan in 15 min. gaarstoven. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden en mosterd erdoor roeren. Groenten over vier borden verdelen. Puree en rundervink ernaast serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.