Bief­stuk met pe­per­saus

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
2 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Doe de saus in een kom en roer de wijn of de cognac erdoor. Bak de biefstuk rondom op de hete grillplaat van het gourmetstel. Verhit in ieder pannetje saus en leg wat biefstuk erin. Zet de pannetjes op een schoon stuk grillplaat en laat de biefstuk in de saus verder rosé worden. Schep af en toe om. Grill ondertussen op de grillplaat de groenten gaar. Schep regelmatig om met 2 houten spatels. Schep de groenten op het bord en verdeel de biefstuk en de saus erover. Lekker op brood of met Franse frites.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 240 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.