Vis ma­sa­la met rood­baars­fi­let

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
surinaams hoofdgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vis in schaal met 2 el kipmasalamengsel omscheppen en afgedekt in koelkast bewaren. Intussen in pan met dikke bodem ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Rest van masalamengsel, bouillon en aardappels toevoegen. Geheel 15 min. zachtjes laten koken. Kool toevoegen en geheel nog 5 min. zachtjes laten koken. Aardappelmengsel in pan snel laten afkoelen en tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. Bereiden: Aardappelmengsel verwarmen. Vis erop leggen en met deksel op pan in 8-10 min. gaarstoven. Laatste 2 min. bevroren tuinerwten toevoegen en meewarmen. Gerecht over vier diepe borden verdelen en met selderij bestrooien.

Tip:

Tip: In plaats van masalapasta kan ook saus of pasta voor tikka masala gebruikt worden, bijvoorbeeld van Patak's.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.