Ita­li­aans ge­krui­de kar­bo­na­des

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 610 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
2 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Karbonades naast elkaar in ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien. Ui pellen en in ringen snijden. In braadpan olie verhitten en uiringen 2 min. fruiten. Tomatenpuree toevoegen en 1 min. meebakken. Rode wijn, kruiden, zout en peper toevoegen en geheel verhitten. Tomatensaus over karbonades verdelen. Karbonades afgedekt in oven in ca. 25 min. gaar laten worden. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli schoonmaken en in 6 min. beetgaar koken. Karbonades met rijst en broccoli serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.