Spi­na­zie-zalm­pan­nen­koe­ken

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spinazie volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Ui pellen en in halve ringen snijden. Tomaten en ui met dressing mengen. Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Zalm laten uitlekken, velletjes en graatjes verwijderen en zalm in stukken verdelen. Vocht van spinazie gieten. Slagroom en 50 g kaas door spinazie roeren. Zalm er voorzichtig door scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Spinaziemengsel over pannenkoeken verdelen, oprollen en met rest van kaas bestrooien. Met tomatensalade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 34 g
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.