Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Ta­gli­a­tel­le met spek en mas­car­po­ne

(139)waardeer
Een lekker italiaans recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vlees, groene tagliatelle, gerookte spekblokjes, uien, courgette, mascarpone en verse peterselie Italiaans hoofdgerecht 4 personen 645 kcal
4 139

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In koekenpan spekblokjes uitbakken. Uien pellen en snipperen. Courgette schoonmaken en in blokjes snijden. Ui en courgette aan spekblokjes toevoegen en 5 min. meebakken. Mascarpone erdoor roeren en meewarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Peterselie fijnhakken. Tagliatelle en saus over borden verdelen en met peterselie bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 645 kcal
  • Eiwit 18 g
  • Vet 40 g
  • Koolhydraten 53 g
Tags