Ta­gli­a­tel­le met spek en mas­car­po­ne

(150)waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
4 150

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In koekenpan spekblokjes uitbakken. Uien pellen en snipperen. Courgette schoonmaken en in blokjes snijden. Ui en courgette aan spekblokjes toevoegen en 5 min. meebakken. Mascarpone erdoor roeren en meewarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Peterselie fijnhakken. Tagliatelle en saus over borden verdelen en met peterselie bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 46-47

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.