Griek­se sa­la­de met ge­roos­ter­de pa­pri­ka

(70)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
grieks voorgerecht 4 personen
3 70

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui pellen en snipperen. Komkommer wassen, in lengte halveren en in plakjes snijden. Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. Groenten in kom doen en olie en citroensap erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade over vier bordjes verdelen. Met olijven en kaasblokjes garneren en met stokbrood serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 13 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.