Ita­li­aan­se maal­tijd­groen­te­soep

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 47

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Olie in soeppan verhitten en groente 1 min. bakken. Basis voor groentesoep, oregano en 1,5 liter water erbij schenken, aan de kook brengen en soep 15 min. zachtjes doorkoken. Ontbijtspek in droge koekenpan knapperig uitbakken. Laatste 8 min. tortelloni door soep roeren en meekoken. Soep met peper op smaak brengen. Soep in kommen scheppen. Spek erover verdelen. Met kaas en stokbrood serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 665 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.