Kar­bo­na­des en sa­la­de met zui­veldres­sing

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 5

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels 8 min. koken. Gril voorverwarmen. In koekenpan boter verhitten en karbonades in 8 min. net niet gaar bakken. Bleekselderij schoonmaken en in stukjes snijden. Tomaatjes wassen en halveren. Karbonades in ovenschaal leggen en met peper bestrooien. Geitenkaas in 4 plakjes snijden. Geitenkaas op karbonades leggen. Ovenschaal 3 min. onder grill zetten tot kaas warm is. Aardappels met bleekselderij, dressing en zout en peper naar smaak mengen. Sla in slakom doen, aardappelsalade erop scheppen en met tomaatjes garneren. Karbonades met aardappelsalade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.