Me­di­ter­ra­ne vis­sers­stoof­pot

(86)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 86

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In braadpan olie verhitten en uiringen en knoflook 2-3 min. zachtjes bakken. Tomatenpuree erdoor roeren en 1 min. zachtjes meebakken. Bouillon, 2 el peterselie, saffraan, chilipepertjes en laurier toevoegen. Uimengsel op smaak brengen met mespunt nootmuskaat, zout en (grofgemalen) peper en op laag vuur nog 15 min. zachtjes stoven. Zeewolffilet in grove stukken snijden. Sardines droogdeppen en zeewolf met sardines tussen ui in stoofvocht leggen. Deksel op braadpan leggen en vis in 10 min. zachtjes gaarstoven. Rest van peterselie erover strooien. Lekker met pasta of brood en broccoli.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.