Thai­se zalm met groen­te­mie

In een mum van tijd een oosters visje op je bord.

(124)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht In een mum van tijd een oosters visje op je bord. 1 personen
3 124

Ingrediënten

1 persoon

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit in en wok de helft van de rijstolie en de bak de groentemix op hoog vuur voor 4-5 min. Snijd de zalm in dikke plakken en bestrijk met 1/2 el currypasta.
  2. Schep de noedels door de groenten en warm goed door. Voeg indien nodig een scheutje water toe. Verhit in een koekenpan de rest van de rijstolie en bak de plakjes zalm, in 1-2 min. net gaar. Keer halverwege.
  3. Breng de groentemie op smaak met sojasaus en currypasta en doe over in een diep bord. Leg de zalm erop en bestrooi met seroendeng.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 37 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Thaise zalm met groentemie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Thai­se zalm met groen­te­mie

1
1
  • ½ el rijstolie
  • 250 g Chinese roerbakmix
  • 100 g zalmfilet
  • ½ el Thaise groene currypasta

Verhit in en wok de rijstolie en de bak de groentemix op hoog vuur voor 4-5 min. Snijd de zalm in dikke plakken en bestrijk met de currypasta.

2
2
  • 150 g noedels
  • ½ el rijstolie

Schep de noedels door de groenten en warm goed door. Voeg indien nodig een scheutje water toe. Verhit in een koekenpan de rest van de rijstolie en bak de plakjes zalm, in 1-2 min. net gaar. Keer halverwege.

3
3
  • 1 el lichte sojasaus
  • 1½ el Thaise groene currypasta
  • 1 el seroendeng

Breng de groentemie op smaak met sojasaus en currypasta en doe over in een diep bord. Leg de zalm erop en bestrooi met seroendeng.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.