Pesto­ri­sot­to met spi­na­zie en wal­no­ten

(50)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
2 50

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Bereid in een grote pan risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui, pers de knoflook en fuit in olie 2 min. Voeg de spinazie en tuinerwten toe en verwarm 5 min. door op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. Hak de walnoot in grof en roer samen met 3/4 van de kaas (gemalen) door de risotto. Verdeel de risotto over borden, schep het spinaziemengsel erop en bestrooi met de rest van de kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 835 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 108 g
  • vet 34 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Pestorisotto met spinazie en walnoten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pesto­ri­sot­to met spi­na­zie en wal­no­ten

1
1
  • 450 g bladspinazie
  • 900 g risotto pesto

Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Bereid in een grote pan risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 250 g tuinerwten

Snipper de ui, pers de knoflook en fuit in olie 2 min. Voeg de spinazie en tuinerwten toe en verwarm 5 min. door op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.

3
3
  • 100 g walnoten
  • 100 g oude kaas

Hak de walnoot in grof en roer samen met 3/4 van de kaas (gemalen) door de risotto. Verdeel de risotto over borden, schep het spinaziemengsel erop en bestrooi met de rest van de kaas.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.