Toast met ge­bak­ken cham­pig­nons

(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 1 personen
3 54

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In (brede) broodrooster of onder ovengrill brood aan beide zijden goudbruin roosteren. Toast laten afkoelen. Champignons schoonvegen en halveren. In koekenpan helft van boter verhitten en uisnippers glazig bakken. Champignons door ui scheppen en vuur hoog zetten. Champignons roerbakken tot ze bruin en gaar zijn. Met zout en peper op smaak brengen en iets laten afkoelen. Toast met rest van boter besmeren, op bord leggen en met champignons beleggen. Toast met peterselie en paprikapoeder bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 310 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.