Oven­scho­tel­tje met wil­dra­gout

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 40

Ingrediënten

Keukenspullen
  • eenpersoonsovenschaaltjes, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ovengrill voorverwarmen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing in pan of magnetron koken en laten droogstomen. Intussen in ruime koekenpan olie verhitten en knoflook 30 sec. bakken. Paprika en wortelreepjes toevoegen en 3 min. roerbakken. Wildragout en cognac erdoor roeren en geheel nog 2 min. verwarmen. Mengsel in ovenschaaltjes scheppen en crème fraîche met spatel over bovenkant uitstrijken. Schaaltjes op rooster 10 cm onder ovengrill schuiven en crème-fraîchelaag in 2-3 min. lichtbruin laten kleuren. Serveren met rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 745 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.