Spa­ghet­ti met spek in Ita­li­aan­se saus

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stronk in stukken snijden. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. In koekenpan boter verhitten. Speklapjes met peper bestrooien. Speklapjes in 10 min. per kant gaar en knapperig bakken. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. Speklapjes uit pan nemen en warmhouden. Tomatensaus bij bakvet gieten en aan de kook brengen. Kruiden door saus roeren en met zout en peper op smaak brengen. Tomatensaus door spaghetti scheppen. Spaghetti met speklapjes en broccoli serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 695 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.