Pes­to cros­ti­ni

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 225 °C. Ontkorst het brood. Pers de knoflook en meng met de olie. Besmeer het brood met de knoflookolie. Snijd elke snee in 4 lange repen. Rooster de repen brood 5 min. in de oven. Besmeer het brood daarna met de pesto. Scheur de rucola in stukjes en leg op de crostini. Verdeel de crostini over 4 borden, serveer warm.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 285 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.