Spi­na­zie­room­soep met zalm

(92)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 92

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In soeppan olie verhitten en spinazie in 3 min. laten slinken. Soepbasis erbij schenken, aan de kook brengen en 2 min. zachtjes koken. Pan van vuur nemen en soep met staafmixer pureren. Soep opnieuw verwarmen en pesto erdoor roeren. Soep in kommen scheppen en in midden wat zalm strooien. Met stokbrood en boter serveren

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 850 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 52 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.