Mos­se­len in cur­ry­saus

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mosselen volgens gebruiksaanwijzing koken (zakje kruiden wordt niet gebruikt). Uien pellen, snipperen en in olie fruiten. Currysaus en kokosmelk door ui roeren en 10 min. verwarmen. Intussen mosselen uit schelpen nemen (enkele als garnering achterhouden) en door saus roeren. Sla en dressing door elkaar roeren. Mosselcurry met achtergehouden mosselen in schelp garneren en met stokbrood en salade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.