Knap­pe­ri­ge kaas-gour­met­brood­jes

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
4 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen. Stokbrood schuin in 12 plakjes snijden. Peren schillen, halveren, klokhuis verwijderen en in lange dunne partjes snijden. Peren over stokbrood verdelen. Gourmetplakjes halveren en over peer leggen. Belegde stokbroodjes op bakplaat leggen. Onder grill kaas in 5 min. laten smelten. Van olie, azijn, honing, zout en peper dressing roeren. Sla over vier borden verdelen. Noten en dressing over sla verdelen. Op elk bord 3 stokbroodplakjes leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.