Ros­bief en rauw­kost met zout­dip

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Radijsjes schoonmaken, klein stukje groen aan bovenkant laten zitten. Komkommer schoonmaken en in langwerpige stukken snijden. Bospeen schoonmaken en klein stukje groen aan bovenkant laten zitten. Rauwkost op bord leggen. Sneetjes brood met boter besmeren en elk sneetje 2 keer diagonaal in stukken snijden. Driehoekjes brood met rosbief beleggen en op schaal leggen. Zout in zoutmolen malen en in bakje doen. Schotel serveren en aan tafel rauwkost en brood in zout dopen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 2 g
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.