Kal­koen­cur­ry met ge­stoom­de groen­te

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In ruime (stoom)pan laag water aan de kook brengen. Paksoi in de lengte doormidden snijden, harde stronk verwijderen en rest in dunne reepjes snijden. Paksoi in stoommand of vergiet leggen, boven pan met kokend water hangen en groente afgedekt in 5-7 min. gaar stomen. Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Wok op hoog vuur verhitten. Currypasta in 3 el kokosmelk losroeren. Rest van kokosmelk erbij schenken en tot 2/3 laten inkoken. Kalkoenreepjes aan kokossaus toevoegen, vuur lager draaien en kalkoen in 5 min. gaarkoken. Mie over vier borden verdelen en kalkoencurry erover scheppen. Paksoi ernaast leggen.

Tip:

prijs per persoon 2.40 (in oktober 2004)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 81 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.