Ker­rie­soep met wor­tel en ko­ri­an­der

(75)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 75

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In soeppan ui in olie glazig fruiten. Van peen julienne driekwart van zakje toevoegen en 2 min. meefruiten. Tomatenpuree door groenten roeren en 30 sec. meebakken. Kerriesaus, verkruimeld groentebouillontablet, sinaasappelsap en 500 ml water toevoegen. Geheel aan de kook brengen en 2 min. laten koken. Kapucijners door soep scheppen en door en door verwarmen. Soep op smaak brengen met peper. Soep over vier borden verdelen. Kaasblokjes en rest van peen julienne in midden van soep leggen. Koriander erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.