Ta­gli­a­tel­le met sa­la­mi en spi­na­zie in to­ma­ten­saus

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In hapjespan tomatenblokjes en pastasaus mengen en iets laten inkoken. Saus op smaak brengen met zout en peper. Salami in droge koekenpan met antiaanbaklaag op laag vuur krokant uitbakken. Knoflookplakjes toevoegen en goudbruin fruiten. Van spinaziesla tweederde in gedeelten in tomatensaus laten slinken. Tagliatelle afgieten en met rest van spinaziesla, salami, knoflook en bakvet omscheppen. Tomatensaus over borden verdelen. Tagliatelle in cirkelvorm erop leggen en met peper bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.