Ver­se vij­gen met stil­ton

(55)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 55

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage ovenschaal, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vijgen wassen en kruislings diep insnijden. Kaas verkruimelen en in vijgen stoppen. Ovengrill voorverwarmen. Vijgen in ingevette ovenschaal leggen en kaas 7-8 min. onder grill laten smelten. Intussen dessertwijn op hoog vuur inkoken tot stroperig. Vijgen over vier dessertbordjes verdelen. Wijnsiroop eromheen druppelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 180 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.