Wraps met ro­mi­ge zalm

Deze wraps misstaan op geen enkele hightea of picknick. Kijk op de verpakking hoe je ze het handigst oprolt.

(180)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Deze wraps misstaan op geen enkele hightea of picknick. Kijk op de verpakking hoe je ze het handigst oprolt. 4 personen
3 180

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Maak de broccoli schoon, verdeel in kleine roosjes en snijd de steel in stukjes. Kook de broccoli in een bodempje water in 5 min. beetgaar.
  2. Meng de salade met de dressing.
  3. Laat de maïs uitlekken. Laat de zalm uitlekken en verwijder de graatjes en het vel. Verwarm de broccoli, maïs, zalm en roomkaas in een pan op laag vuur door en door. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing. Vul met zalmmengsel, rol op en halveer. Leg op elk bord drie halve wraps en serveer met salade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 1.055 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 38-39

Wraps met romige zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wraps met ro­mi­ge zalm

1
1
  • 300 g broccoli

Maak de broccoli schoon, verdeel in kleine roosjes en snijd de steel in stukjes.

2
2

Kook de broccoli in een bodempje water in 5 min. beetgaar.

3
3
  • 100 g krulslamelange
  • 6 el Thousand Islands sladressing

Meng de salade met de dressing.

4
4
  • 300 g maiskorrels
  • 426 g roze zalm

Laat de maïs uitlekken. Laat de zalm uitlekken en verwijder de graatjes en het vel.

5
5
  • 125 g verse roomkaas met kruiden

Verwarm de broccoli, maïs, zalm en roomkaas in een pan op laag vuur door en door. Breng op smaak met zout en peper.

6
6
  • 260 g tortillawraps

Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing. Vul met zalmmengsel, rol op en halveer.

7
7

Leg op elk bord drie halve wraps en serveer met salade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.