Ge­bak­ken ka­bel­jauw in pit­ti­ge olijf­olie

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
4 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Tomaten wassen, in plakjes snijden en met dressing mengen. Kabeljauw met mespunt zout bestrooien. Knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijn snijden. Peterselie fijnhakken. In koekenpan olie met knoflook en rode peper zacht verhitten. Kabeljauw toevoegen en in 8 min. gaar bakken. Vis uit pan nemen en peterselie door bakvet roeren. Bakvet over vis schenken. Vis met tomatensalade en brood serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.