He­te sam­bal­kip met sper­zie­bo­nen

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kipfilets met sambal insmeren. In koekenpan boter verhitten en kip rondom bruinbakken. Kip afgedekt in 12 min. gaarbakken. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Satésaus met ca. 250 ml water zachtjes verwarmen en tot de saus glad is goed roeren. Saus mag niet koken. Kip met mie, sperziebonen, gebakken uitjes en satésaus serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 880 kcal
  • eiwit 59 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.