Tik­ka ma­sa­la met kal­koen

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 14

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en snipperen. Courgette schoonmaken en in blokjes snijden. Kalkoen in blokjes snijden. In pan olie verhitten. Kalkoenblokjes 5 min. bakken. Tuinerwten in pan met bodempje water aan de kook brengen en beetgaar koken. Ui en courgette aan vlees toevoegen en 2 min. meebakken. Saus toevoegen en nog 10 min. sudderen. Tikka masala met rijst en tuinerwten serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 655 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 87 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 38-39

Tikka masala met kalkoen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tik­ka ma­sa­la met kal­koen

1
1
  • 300 g snelkook zilvervliesrijst
  • 1 ui
  • 1 courgette
  • 1 schaal kalkoenfilet

Bereid rijst volgens aanwijzingen op verpakking. Pel en snipper ui. Maak courgette schoon en snijd in blokjes. Snijd kalkoen in blokjes. Verhit in pan olie. Bak kalkoenblokjes 5 min.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.