Pan­nen­koe­ken met drui­ven­room

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Druiven schoonmaken en halveren. Mascarpone losroeren met suiker. Druiven erdoor scheppen, enkele druiven voor garnering achterhouden. Pannenkoeken uitspreiden en met room besmeren. Pannenkoeken dubbelvouwen, over vier borden verdelen en met poedersuiker bestrooien. Pannenkoeken met achtergehouden druiven garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.