Ti­la­pia met Ita­li­aan­se groen­ten

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 590 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
2 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Aardappels schillen, wassen, in stukjes snijden en in 20 min. gaarkoken. Tomatenblokjes, roerbakmix, oregano, tijm met zout en peper naar smaak door elkaar scheppen en in ovenschaal leggen. Tilapiafilet in 4 stukken verdelen en op groenten leggen. Tilapia met mespunt zout en peper bestrooien en met 3 el olie besprenkelen. Tilapia in oven in ca. 20 min. gaarstoven. Aardappels afgieten, fijnstampen en met rest van olijfolie en olijventapenade tot puree roeren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.