Spa­ghet­ti­ni-au­ber­gi­ne­taart

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 820 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 45 min. wachten
(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie
  • taart- of springvorm doorsnede 24 à 26 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aubergines in plakken snijden. Olie in grote koekenpan verhitten en aubergine 3 min. bakken. Aubergine met mespunt zout bestrooien. Spaghettini volgens gebruiksaanwijzing koken. Oven voorverwarmen op 200 °C. Mozzarella in plakken snijden. Ingevette springvorm met aubergineplakken bekleden. Een derde van spaghettini erop scheppen. Met helft van pastasaus en helft van beide kaassoorten beleggen. Rest van auberginepakken erover verdelen. Een derde van spaghettini erop scheppen. Met rest van pastasaus, rest van kaas en rest van spaghettini afdekken. Springvorm met aluminiumfolie bedekken en in midden van oven ca. 45 min. bakken. Taart uit oven 5 min. laten rusten. Dressing door salade scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 820 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 46 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.