Pe­per­cous­cous met lams­ko­te­let

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Lamskoteletten met 2 el olijfolie insmeren en tot gebruik afgedekt laten staan. Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten en komkommer schoonmaken en in blokjes snijden. Pepers in ringetjes snijden. Citroen uitpersen. Sap met tomatenketchup en rest van olie mengen. Couscous met tomaat, komkommer, pepers en dressing mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Koteletten in grillpan of koekenpan in 5 min. van buiten bruin en van binnen rosé bakken. Couscous met koteletten serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.