Bie­ten­sa­la­de met gei­ten­kaas en crou­tons

(132)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 132

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Laat de bietjes uitlekken. Verdeel de rucolasla over de borden en rangschik de bietjes erop. Klop de olie, azijn en honing tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Sprenkel de dressing over de bietjes. Verdeel de geitenkaas in stukjes en strooi samen met croutons over de bietjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 36-37

Bietensalade met geitenkaas en croutons

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bie­ten­sa­la­de met gei­ten­kaas en crou­tons

1
1
  • 180 g rode bietenschijfjes
  • 150 g rucola slamelange

Laat de bietjes uitlekken. Verdeel de rucolasla over de borden en rangschik de bietjes erop.

2
2
  • 3 el olijfolie
  • 2 el balsamicoazijn
  • 1 tl honing

Klop de olie, azijn en honing tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Sprenkel de dressing over de bietjes.

3
3
  • 250 g zachte geitenkaas
  • 120 g croutons

Verdeel de geitenkaas in stukjes en strooi samen met croutons over de bietjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.