Wraps met ve­ge­ta­ri­sche nug­gets

Ook zonder vlees of vis zijn deze Mexicaanse favorieten héél erg lekker.

(109)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Ook zonder vlees of vis zijn deze Mexicaanse favorieten héél erg lekker. 4 personen
3 109

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de avocado's, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in stukjes. Maak de tomaten schoon en snijd in blokjes. Schep de avocado, de citroensap en de helft van de tomaatblokjes door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Pers de knoflook erboven uit.
  2. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de nuggets in 3 min. goudbruin. Verwarm de raps in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg de raps met sla, nuggets, tomaten en avocadosalsa.
  3. Vouw de raps aan 1 zijde dicht en rol op. Serveer de rest van de sla met de rest van de tomaat en avocadosalsa ernaast.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 36-37

Wraps met vegetarische nuggets

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wraps met ve­ge­ta­ri­sche nug­gets

1
1
  • 2 avocado's
  • 3 tomaten

Halveer de avocado's, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in stukjes. Maak de tomaten schoon en snijd in blokjes.

2
2
  • 1 el citroensap
  • 1 teen knoflook

Schep de avocado, de citroensap en de helft van de tomaatblokjes door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Pers de knoflook erboven uit.

3
3
  • 3 el zonnebloemolie
  • 360 g vega nuggets
  • 4 stuks tortillawraps

Verhit de olie in een koekenpan. Bak de nuggets in 3 min. goudbruin. Verwarm de raps in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg de raps met sla, nuggets, tomaten en avocadosalsa.

4
4
  • 200 g gemengde sla

Vouw de raps aan 1 zijde dicht en rol op. Serveer de rest van de sla met de rest van de tomaat en avocadosalsa ernaast.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.