Zalm­pak­ket­jes met pap­par­del­le

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 710 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. 4 Grote vellen aluminiumfolie op aanrecht uitspreiden en met 1/2 el olijfolie licht bestrijken. Zalmfilet over vellen verdelen en met zout en peper bestrooien. Kaassaus over zalm verdelen en met zalmblokjes afdekken. Pakketjes bijna geheel dichtvouwen en in midden van oven in 25 min. gaarbakken. Courgettes schoonmaken en in lengte halveren. Halve courgettes in dunne plakjes snijden. Pappardelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgetteplakken 3 min. met pappardelle meekoken. Tomaten wassen, in de lengte halveren en helften in plakjes snijden. Pappardelle met courgette afgieten. Rest van olie en tomaat door pasta scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Pasta met courgette over vier borden verdelen en zalmpakketjes ernaast leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 710 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.