Far­f­al­le met sun­dried to­ma­to­saus

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Olijven in plakjes snijden. Salami in reepjes snijden. Artisjokken laten uitlekken en in stukjes snijden. In braadpan olie met ui 2 min. zacht verhitten. Salami 2 min. meebakken. Pastasaus, olijven en artisjokken toevoegen en geheel verwarmen. Pasta afgieten en saus erdoor scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Lekker met kropsla en vinaigrette.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.