Oos­ter­se wok­scho­tel met mie

De kort geroerbakte groenten houden een lekkere bite.

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht De kort geroerbakte groenten houden een lekkere bite. 4 personen
2 22

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Helft van olie in wok verhitten, vlees in 2 min. rondom bruinbakken en uit wok scheppen. Rest van olie verhitten en wokmix 3 min. bakken. Mix voor roerbakmie en 100 ml water erdoor roeren en al omscheppende 1 min. verwarmen. Vissaus en vlees door groente scheppen en goed doorwarmen. Mie over vier borden verdelen en wokschotel erop scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.